Kvaliteta koja stvara naviku od 1986. godine

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesnice Kanurić, osnovane  1986. godine, bave se proizvodnjom i preradom mesa isključivo domaće proizvodnje. Zapošljavamo 15 djelatnika. Pored tri maloprodajne lokacije u gradu Zagrebu, Mesnice Kanurić opskrbljuju razne ugostiteljske objekte (od vrhunskih restorana i hotela do pekara), institucije poput vrtića i školi, razne medicinske i druge ustanove.  Prilagođavamo se svakom objektu, naručenom cateringu individualno, uz ostvarenje svih zahtjeva, uz kratak rok isporuke. U proizvodnji mesa pridržavamo se HACCAP sustava kvalitete i sigurnosti hrane. 


Naš uspjeh i kontinuiran rast, koji bilježimo iz godine u godinu, dokaz su naše ozbiljnosti, vjerodostojnosti i povjerenja koje dobivamo od naših klijenata, odnosno, kupaca.

 

Domaće, tradicionalno, zdravo!

 

Naša priča počinje u 1986. godini. U godini kada nismo imali računala, mobilne telefone, digitalne fotoaparate i slične 'igračke' toga tipa. To je godina kada su mnogi od nas bili više vani nego u kući i igrali se jureći loptu, prijatelje… a neki i – djevojke! Nismo imali mamutske šoping centre pa je ponuda bila sužena, ali ne nužno lošija. Barem ne što se tiče mesa i mesnih prerađevina.


Upravo u toj 1986. godini osnovane su Mesnice Kanurić – koje su i danas obiteljski posao i koje, kao i tada, i danas našem tržištu nude nešto posebno. Posebni nisu samo osmijeh i ljubaznost naših zaposlenika, već je posebno ono što na kraju servirate na tanjur svojoj obitelji – zdravo i ukusno meso koje proizvodimo i iza čije kvalitete stojimo sa svim svojim dosadašnjim radom, znanjem, 30-godišnjim iskustvom i uostalom – sa svojim obiteljskim prezimenom kao i  dugogodišnjim povjerenjem zadovoljnih klijenata.


Zašto mislimo da su meso i proizvodi od mesa koje imamo u ponudi  zdravi ili zdraviji? Zato što ga sami proizvodimo,  znamo od koga ga kupujemo, znamo uvjete u kojima žive životinje na obiteljskim gospodarstvima u blizini Zeline. Mi ne uvozimo meso, ne tretiramo meso konzervansima, mi ga solimo vlastitim rukama, a ne strojevima. Okrenuli smo se domaćoj tradiciji i kvaliteti proizvodnje mesa – što su mnoge ugostiteljski objekti i institucije u Zagrebu te okolici uspješno prepoznali kao i ostali vjerni kupci.

 

Naši stari su znali kako!


Ne da tretiramo meso kako se to radilo '80-ih godina, već ciljano koristimo neke metode koje su stare i preko 100 godina! U suhomesnate proizvode stavljamo sol, papar, domaći češnjak, domaću crvenu papriku i sušimo meso dimljenjem vatrom na drva (grab, bukva) i zato miriši kao kod vaše bake i djede na selu i priziva neka ugodna sjećanja. 


Znamo koliko je meso važno za zdravlje ljudskog organizma, ali isto tako – svjesni smo koliko je danas teško naći zdravo i kvalitetno meso, od zdravih životinja koje su živjele na obiteljskim gospodarstvima, u nekim sretnijim uvjetima…


Želimo (i u tome uspijevamo) istaknuti se po kvaliteti i zdravlju svakog onog komadića mesa kojeg kupite kod nas. Mi smo kvaliteta koja stvara naviku – zato nas volite, zato nam se vraćate, zato nas preporučujte, a mi vam to vraćamo na najbolji mogući način: zadržavajući kvalitetu naše ponude.


Više nismo djeca iz '80-ih godina i gledamo svoju djecu kako prebiru prstićima po računalima brže nego ćemo mi to ikada moći dok im objašnjavamo da izađu malo na zrak igrati se, no, kao i tada: ta djeca će rado smazati našu šunku, špek, kulenovu seku, jer neke stvari vrijeme ne može pregaziti.