Svi naši proizvodi su isključivo iz vlastite proizvodnje

Meso u ponudi Mesnica Kanurić je naša, vlastita proizvodnja, a manji dio kupujemo isključivo od domaćih obiteljskih, poljoprivrednih gospodarstava i obrađujemo ga na tradicionalan način (ručno soljenje, bez umjetnih konzervansa, koristimo domaće proizvode poput papra, češnjaka, crvene paprike i slično). Više o tome možete pročitati u rubrikama O nama i Zdrav život.


Naša misija je ponuditi vam: domaće, kvalitetno i zdravo meso koje se dobiva od zdravih životinja, obrađeno na tradicionalan način i tu misiju mi već godinama ostvarujemo.


Nudimo vam meso, mesne prerađevine te suhomesnate proizvode: svinjetina, odojci, junetina, teletina, govedina, janjetina, perad (piletina, puretina) itd. U veleprodaji mesa, prilagođavamo se svakom objektu, naručenom cateringu individualno, uz ostvarenje svih zahtjeva te uz kratak rok isporuke. U proizvodnji mesa pridržavamo se HACCAP sustava kvalitete i sigurnosti hrane.

 

Proizvodi koji vole studenti i umirovljenici


Često se susrećemo s pogrešnim razmišljanjem kako je kvalitetno meso provjerene kakvoće i obrađeno na tradicionalan način skuplje od onog kupljenog po velikim trgovačkim lancima. Posjetite nas i vidjet ćete da je to zabluda: iako mnoge strane zemlje i te kako znaju cijeniti tu razliku u kakvoći proizvodnje, naša domaća, mesna industrija nije te sreće tj. bolje reći: hrvatski kupac ima veliku sreću da može kupiti zdravo, kvalitetno meso kontroliranog podrijetla za iste novce kao i ono koje to nije.


Na kupcu je izbor. Kako nas posebno vole mladi ljudi, a imamo veliko povjerenje i starijih kupaca, neke proizvode smo toliko snizili da se s pravom pitate gdje je tu naša računica. Računamo s vašim osmjehom i zadovoljstvom pa tako vam možemo ponuditi:


Savršena kombinacija suhomesnatih proizvoda čija cijena iznosi 25 kn za 400 g, a  popularni 'mix' sadrži: domaću šunku, hamburger, buđolu, kulen i slavonsku kobasicu. Kulenova seka vam se smiješi za 35 kn komad, a tu su i čvarci po 21,90 kn/200 g.